Tel/Fax: +382 30 455-300; Tel: +382 30 455-334; Viber: +382 67 656 858

info@hotellaguna.me

Akomodimi

Akomodimi në Hotelin “LAGUNA” është i organizuar në 30 de lux apartamente. Të gjithë apartamentet kanë banjën e vet, minibarin, telefonin, TV satelitor, internet konektimin, ballkonin e rregulluar, si dhe ka të instaluar ftohjen qendrore dhe nxehjen qendrore si dhe në dysheme. Hoteli ka ashensorin, si dhe parkingun e siguruar për të gjithë mysafirët e vet.

Mysafirëve u ofrohet mëngjesi, gjysëmpansioni ose pansioni i plotë.