Tel/Fax: +382 30 455-300; Tel: +382 30 455-334; Viber: +382 67 656 858

info@hotellaguna.me

Restorani

Për të kaluar pushimet Tuaja verore zgjidhni akomodimin me mëngjes ose shërbimet tona të pansionit apo gjysëmpansionit à la carte, sepse Hoteli “LAGUNA” posedon restorantin ekskluziv për mysafirët e vet të cilët dëshirojnë t’i sigurojnë vetes një atmosferë të këndshme, një ambient ekskluziv dhe përzgjedhje të begatë të ushqimit ku ofrohen specialitetet e mrekullueshme të mishit dhe peshkut të përgatitur në mënyrë tradicionale, me theks në kuzhinën mesdhetare, ose edhe të përzgjedhin ushqime të njohura në botë.