Tel/Fax: +382 30 455-300; Tel: +382 30 455-334; Viber: +382 67 656 858

info@hotellaguna.me

O Nama

Dobro došli u Hotel “LAGUNA” porodični hotel sa 4 zvjezdice u Štoju (Velika plaža) na Ulcinjskoj rivijeri, gdje Vas toplo očekuje porodica Delić sa saradnicima.

“LAGUNA” je novootvoreni hotel, smješten u centralnom dijelu Štoja samo 500 m od mora i prekrasne nadaleko poznate Velike plaže. Hotel ima svoju plažu “Safari” koja posjeduje Plavu zastavu, s najfinijim lekovitim pjeskom, koje u kristalno bistrom moru pruža idealne uslove za kupanje i uživanje u suncu i ostalim blagotaima mora. Razlog više da budete naš gost jeste i šira prekrasna Ulcinjska rivijera, netaknuta priroda, borove šume, maslinjaci i idealna mjesta za izlete u okruženju do Skadarskog i Šaskog jezera, rijeke Bojane i drugih prirodnih lepota sa eko i etno naznakama. U Hotelu “Laguna” na raspolaganju Vam stoji 30 stilski uređenih i udobnih soba i apartmana. Hotel „Laguna“ je najnoviji hotel na Ulcinjskoj rivijeri.

Za vaše ljetovanje odaberite smještaj i doručak ili našu uslugu polupansiona à la carte, jer hotel “LAGUNA” posjeduje bar, dok u hotelskom restoranu nude se izvrsni mesni i riblji specijaliteti pripremani na tradicionalan način, s naglaskom na mediteransku kuhinju.